top of page

Segítőnek jelentkeznél?

Az Énprojektnél kétlépcsős előszűrést követően lehet bekerülni a csapatba önkéntesnek annak érdekében, hogy összetartó, egymást ismerő és profi szakmai közösség legyünk, ahol van terünk megismerni egymást is egy-egy időszakban. Mi történik nálunk? Amellett, hogy mindenki heti 1 órában minimum rászorulókat támogat szaktudásával, 2 havonta tartunk csapatépítőket, segítünk egymásnak a személyes márkaépítésben és fejlődésben is.

Számíts rá, hogy a felvételi során önkéntes feladattól függően bekérjük a releváns szakértői végzettségeidet, önéletrajzodat, vagy például igazolt szakmai gyakorlati óráidról az igazolásokat! (Pl.: pszichológusoknál diploma; coachoknál milyen szakirányú képzést végzett, hány órányi, akkreditált volt-e a képzés?) 
 

Az ehhez szükséges igazolásokat az alábbi űrlapon keresztül tudod nekünk elküldeni a jelentkezésed részeként: forms.gle/H9Pa2mTUwS9CH7uPA

Figyelünk arra, hogy a nálunk eltöltött önkénteskedés valóban feltöltő élmény legyen. Ennek érdekében a sikeres felvételt követően 3-6 havonta nyilatkozunk arról, hogy tudunk-e aktívan szerepet vállalni az Énprojekt életében, vagy passzív időszakot kérünk. Jelszavunk: segítséget kérni oké - segíteni jó!

Add meg a kapcsolati adataidat, hogy elérjünk a felvételi részleteivel!

Köszönjük, 1-2 héten belül keresni fogunk! :)

bottom of page