top of page

Az Énprojekt jelenleg közel 50 társadalmilag felelős segítő, egy szóval "Aperi" közössége.

 

Szervezett önkéntesség keretében karrier és magánéleti témájú foglalkozásokat teszünk elérhetővé - hátrányosabb helyzetben lévő számára ingyenesen - pszichológusokkal, coachokkal, tanácsadókkal és más segítőkkel.

Szakmai vezetőség

istenespetra_profilkép.jpg

Istenes Petra

Az Enprojekt.hu megálmodója és vezetője

107100524_3069854753051105_3842528208759897573_n.jpg

Severin Kriszta

HR vezető és
Tanácsadó csoportvezető

kis gabriella.jpg

Kis Gabriella

Tanácsadó csoportvezető és pénzügyes

Boglárka_Weisz_picture.jpg

Weisz Boglárka

Pszichológus csoportvezető

background.jpg

Komjáti Csaba

Coach csoportvezető

SalamonKitti-profile.jpeg

Salamon Kitti

Kommunikációs vezető

%C3%89nprojekt_edited.png

Besenczi Janka

Ügyfélszolgálati vezető

Történetünk

Az Énprojekt kezdetben egy 2018-as Startup Safari előadás témája volt. Ekkor a közösség vezetője, Istenes Petra éppen egy látszólag indokolatlanul a csőd felé tartó startupnál dolgozott: minden megvolt a sikerhez, mégsem ment az üzlet.


A helyzet megértéséhez preziként felírt egy nagyon egyszerű ábrát, ami lépcsőket ábrázolt az öncélú Énprojektektől egészen a startup szféráig, felhívva a figyelmet arra, mekkora szemléletbeli különbséget igényel az önmegvalósítás, és a sokak által vonzónak ítélt vállalkozói lét, vagy akár egy munkahelyi karrier. 

Az Énprojekt ezután 2020 júniusában kelt életre a koronavírus első hullámára reagálva, arra hivatottan, hogy magánéleti- és karriertudatosságot segítő programokat tegyen elérhetővé nehéz helyzetbe került társadalmi rétegeknek, segítő szakemberek és más támogatók összefogásával.

Képernyőfelvétel (143).png

Miért Aperik?

"aperire" - azaz "nyitni" latinul

Az Énprojekt az elméletből 2020 áprilisában kezdett kibontakozni. Ekkor maga Petra, az alapító is válaszút elé érkezett: még pont a COVID előtt felmondott a munkahelyén, és 7 év tapasztalattal a háta mögött adni akart magának pár hónap aktív pihenést, hogy újragondolja a karrierjét.


Ebben egy Karrier Aperitifre keresztelt, ingyenes coaching folyamat volt a segítségére - az egész önzetlensége, na meg tényleges segítő ereje megihlette, és úgy döntött, hogy továbbviszi ezt a szellemiséget, olyan közösséget teremtve, amiben mások is hasonló felajánlásokat tehetnek.

Másképp fogalmazva: nyitnak. Nyitnak rászoruló rétegek felé minőségi foglalkozásokat nyújtva, legyenek akár pszichológusok, coachok, tanácsadók vagy más területről érkező segítők.

#segítségetkérnioké

istenespetra_profilkép.jpg

KÖSZÖNETNYILVÁNÍTÁS

Szia! Istenes Petra vagyok, az Énprojekt vezetője. Azért indult ez a projekt, mert amikor padlón voltam, nekem is szükségem volt szakértő lelki és karrier témájú segítségre a családom és a barátaim támogatásán túl, egy olyan életszakaszomban, amikor csak jótékony felajánlásokkal tudtam élni.
 

Az Énprojekt az ő példamutató szerepvállalásuk előtt tiszteleg. Mint vezető az a célom, hogy ezt a tapasztalatot minél többeknek átadhassam. Szívügyem, hogy hidat teremtsek a társadalmilag felelős segítő szakértők - avagy Aperik - és a segítségre szorulók közt.​

Köszönettel tartozom mindazoknak, akik segítettek továbblépni a saját elakadásaimból, illetve a mai napig mellettem állnak - immár a társadalmi vállalkozás útján.

Érdekel ennek az útnak a megélése?

Kövesd itt személyes blogomat!
bottom of page