top of page
IMG_4296.jpg

Szia, mi vagyunk az Énprojekt! Pszichológusok, coachok, tanácsadók, például HR-esek és más segítők közössége. 

Azért gyűltünk össze, hogy együtt tegyünk a lelki egészségért és a karriertudatosságért, elsősorban INGYENES foglalkozásokat biztosítva az anyagilag nehéz helyzetbe kerültek számára. 

REGISZTRÁLJ foglalkozásainkra, és rövidesen felvesszük veled személyesen a kapcsolatot.

Társadalmi célú munkánkkal küldetésünk, hogy a mentális egészségünk ápolása épp annyira ne legyen mára luxus cikk, mint  a mindennapi fogmosás.  Akár ingyen, akár támogatóként fordulsz az Énprojekthez, közös a víziónk: nemcsak terjeszteni, hogy #segítségetkérnioké, hanem minél szélesebb körben a szakma legjobb és legelhivatottabb képviselői által elérhetővé is tenni! 

EZEKEN A TERÜLETEKEN SEGÍTÜNK

ÚTMUTATÓ A JELENTKEZÉSHEZ

Ingyenesen segítünk azoknak, akik rászorulóként pályáznak önkénteseink szabad kapacitására. Ezeket a helyeket azoknak tartjuk fent, akiknek egyáltalán nincs bevételük, nem is igazán tudnak másra támaszkodni, vagy olyan alacsony fizetésük, amiből nem tudják eltartani magukat, és tartalékaik sincsenek.

A felajánlott segítő foglalkozásaink piaci ára jellemzően 10.000-25.000 forintos óradíjon mozog. Ha támogató résztvevőként jelentkezel, ezek a díjak nálunk már tartalmaznak egy 25%-os jótékonysági adománykulcsot. Így minket választva azon túl, hogy számíthatsz ránk a neked legmegfelelőbb foglalkozás és segítő megtalálásában, még egy jó ügy mellé is állhatsz!  

Fontos: A mi feladatunk lelki témákban a megelőzés! Az Énprojekt nem fogadhat gyógyszeres kezelés alatt álló, már igazoltan mentális betegeket. Ha valakiről a velünk kezdett folyamatban szembesülünk azzal, hogy nem tartozik a kompetenciánkba, segítünk neki független terapeutát  vagy pszichiátert találni - senkit sem hagyunk magára. :)

Pszichológia - ha nyomasztó érzéseid, gondolataid vannak

Coaching - ha a megoldást keresed

Tanácsadás - ha a cél elérésében kell segítség

Szakmai segítők és más támogató Aperik

Támogató, vagy támogatott résztvevőként jelentkezel hozzánk?
Mi most számodra a legfontosabb?

Köszönjük a jelentkezésed! Kérjük, nézd meg a spam mappádat is, hogy megérkezett-e a visszaigazoló üzenet.

JELENTKEZÉSI ŰRLAP

Ha részvételtől függetlenül szeretnél támogatni minket, a PayPal mellett a 11773047-00665513-es Istenes Petra Eszterhez tartozó Énprojektes gyűjtőszámlára való utalással tudod megtenni név és email cím megadásával, hogy tudjuk, hová kell cserében számlát és támogatói oklevelet küldeni! :)

EDDIGI EREDMÉNYEINK

300

ÉNPROJEKT RÉSZTVEVŐT TÁMOGATTUNK INGYEN

50

ÖNKÉNTES
ÖSSZEFOGÁSÁVAL

4

FŐ SZAKMAI
TERÜLETRŐL

3

ALKALOMMAL
RÉSZTVEVŐNKÉNT

bottom of page